Tahu apa itu bahaya?

(Baca betul-betul post ini sampai faham apa yang nak disampaikan.) Kalau tengok pada gambar yang dilampirkan dalam post ini, orang melayu tahu papan tu tulis Bahaya, orang yang tahu bahasa inggeris faham papan tu tulis Danger, dan orang india dan cina pun faham apa yang dituliskan. Bahaya bermaksud sesuatu yang boleh memudaratkan manusia. Ya, ditulis … More Tahu apa itu bahaya?

Apa yang kita buat selepas mandi wajib?

Semua orang tahu sebab kenapa kita kena mandi wajib, tapi apa yang kita dapat selepas mandi wajib? Mandi wajib adalah wajib kepada semua orang Islam yang berhadas besar, tujuan mandi wajib adalah untuk menyucikan diri, membolehkan seseorang orang Islam menenuaikan ibadah lain. Syarat nak buat ibadah wajib mesti kena mandi wajib dulu, bagi sesiapa yang … More Apa yang kita buat selepas mandi wajib?

Manfaatkan Sekarang!

Manfaatkan fungsi Mykad ke-50 anda sekarang dengan menikmati penjimatan hebat. . Khas untuk warga Kelantan. Senarai peniaga yang mengambil bahagian . ✔️Mydin Kubang Kerian (Reward Point Sahaja) ✔️Mustaqim Seafood 2, Kedai Mulong (2% Cashpoint) ✔️Damia Cafe, Kampung Kota, Jalan Salor (2% Cashpoint) ✔️Dapur Mat Naem Restoran, Medan Selera Padang Melintang (5% Cashpoint minimum RM20 belanja) … More Manfaatkan Sekarang!

Keep calm and go shopping!

Muat turun aplikasi mykadsmartshopper di hp anda sekarang dan nikmati ganjaran berganda!!!! PENDAFTARAN PERCUMA!!! BETUL PERCUMA SAHAJA!!!! 🔜 Dapatkan User ID anda secara percuma, klik link di bawah ⤵️ untuk pendaftaran PERCUMA bit.ly/mss-free Anda belanja ,Anda Kumpul, Anda tebus ganjaran dan Anda pengguna yg BIJAK!!!!!

Uber dan Grabcar

️UBER dan GRABCAR tidak mempunyai satu teksi pun❗DENGAN 25% dia boleh menjadi KAYA ================================ Persoalannya anda ingin menjana pendapatan melalui platform seperti itu?? ✔ Tidak perlu Sewa Tapak Berniaga  ✔ Tidak perlu jaga pekerja dan bil kedai  ✔ Tidak perlu modal Ratusan Ribu  ✔ Tidak perlu ada platform perniagaan online ✔ Tidak perlu nak bina … More Uber dan Grabcar

Word of Mouth Marketing

WORD OF MOUTH MARKETING . Kaedah “Word of Mouth Marketing” merupakan kaedah pemasaran yang paling mudah dan paling efektif.  . Kaedah ini bermaksud menyampaikan atau berkongsi info tentang sesuatu perniagaan dengan hanya menggunakan percakapan sahaja. . Konsepnya seperti jika kita berkongsi tentang restoran yang menyediakan hidangan yang sedap, filem wayang yang menarik dan tempat percutian … More Word of Mouth Marketing